Ha német nyelvből A2es szinten vagyok, akkor 3 hónap alatt el tudnék jutni B2re?
Hát ezt így látatlanban senki nem tudja megmondani neked.
EGy csomó körülménytől függ. Az hogy iskolában ötösöd van, jelenthet nagy tudást meg a majdnem semmit is...
A rokoni segítség mit takar? Nyelvtanár? Hányszor mennél hozzá, napi hány órát tudsz rászánni, és még sorolhatnám....
Igazad van, pár infó, hátha így többen tudnak segíteni.
Az ötös tényleg tudást takar. Az osztály átlag 3as körül van. A Tanárnő szigorú. A nyelvtan nagy részét tudom, és elég sok szót. Kisebb cikkeket megértek, külföldön már nem kéne angolul beszélnem, a német megy már annyira.
A rokonság pedig izgalmasabb :), keresztapám holland, tuljadonképpen rá lennék kényszerítve a nyelvre (magyarul nem tud, bár angolul igen...), szóval a rokonság ezt akarja jelenteni, a gyakorlati részét a dolgoknak. És hát nyáron kb végig ott vagyok, náluk.
#4 1, a holland viszonylag hasonlít a németre, viszont nem német......
2, Van feslőfokúja angolból, olaszból, németből, és franciából. Nemzetközi cégnél dolgozik.Szóval tud németül is, csak magyarul nem.
#5 köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!