Középfokú angolból sürgősen csinálnom kéne egy
felsőfokú angolt, vannak ötleteitek?
Figyelt kérdés
Először is az időm napi max egy óra
másodszor, a papír kell, tehát nem akarok most hirtelen tolmácsolni meg magabiztosan beszélni, az érdekelne, hogy a rengeteg anyagból hogy válasszam ki azokat a legfontosabb elemeket, szavakat, nyelvtani dolgokat amikkel épphogy átmegyek a vizsgán és a hiányos tudásomra így nem derül fény. Tehát valahol a sikeres vizsgázás technikája érdekel....
Nyelviskolától függ, hogy hol mi a hangsúlyos. Melyik nyelvvizsgára gondoltál?
2021. ápr. 29. 18:34
2/8 A kérdező kommentje:
állítólag a telc és euroexam könnyebb
2021. ápr. 29. 19:55
3/8 anonim válasza:
TELC-nek nincs felsőfokú vizsgafelkészítő könyve, ez azt mondták, bármelyikkel hatékonyan fel lehet készülni. Megcsinálod a típusfeladatokat és hátha...
2021. ápr. 29. 19:59
4/8 anonim válasza:
*de azt mondták
2021. ápr. 29. 19:59
5/8 anonim válasza:
"TELC-nek nincs felsőfokú vizsgafelkészítő könyve"
A TELC nyelvvizsgái 2019 körül átalakultak, az új rendszerhez nincs felsőfokú felkészítő könyv, de ezt az oldalukon is írják. A régit (látszik, hogy a kiadás éve 2013) végiggyakorolhatod, nagy eltérés nem hiszem hogy lesz benne, de ugyan ilyen jó bármelyik más nyelvvizsgatípus felkészítő könyve.
[link] mint látszik, maga a nyelvvizsgaközpont nem is ad el C1-es angol felkészítő könyvet.
2021. ápr. 29. 21:26
7/8 anonim válasza:
Én az euroexam-et javaslom, a legdontosabb egy felső fokú nyelvvizsgakönyv, valamint még hasznos lehet az 5 perc angol magazin is.
2021. ápr. 30. 01:03
8/8 anonim válasza:
#6, kösz, ezt nem tudtam. De amit linkeltem 2013-as könyvet, az is csak négy vizsgafeladat, hát az végül is nem felkészítés. És a negyede, azaz egy vizsgafeladat most is van a TELC honpapján, 2020-as revised ed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!