Ez még létezik?(Emelt érettségi díjának visszatérítése)
"Az első sikeres nyelvvizsga és az első emelt szintű idegen nyelvből tett érettségi vizsga díjához nyújtott támogatás iránti eljárás"
( [link]
Most lesz az első emelt szintű érettségim angol nyelvből, illetve nem tudom, hogy ez még aktív dolog?
Mi minősül sikeresnek csak a 60% és kész? Érettséginek a teljes díját visszafizetik?
"Az emelt szintű idegen nyelvi érettségi vizsga alapján a támogatás azoknak a személyeknek jár, akik a vizsgát térítési díj ellenében tették le."
Tehát akkor kapod vissza az árát, ha fizettél az érettségiért, például azért, mert nem az iskolai tanulmányaid alatt, hanem azok után tervezed megcsinálni.
Vagy ha újraérettségizel (egy emelt 40ezer ft körül van), mert egyszer már érettségiztél és nem sikerült és megvan a 60% akkor visszakapod a pénzed.
De ezt is csak abban az esetben kapod vissza ha még nincs nyelvvizsgád.
Köszi!
Akkor jó, mert még nincs nyelvvizsgám.
1# Nem tudom én most felpontoztalak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!