Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 20 évesen még meg tudok...

20 évesen még meg tudok tanulni angolul?

Figyelt kérdés
Igazából 12 évig tanultam, de szinte semmit nem tudok, igaz nem is érdekelt annyira. Általánosban vagy 10 angol tanárom volt, mindig totál előlröl kezdtünk mindent. Aztán gimiben az angol mellett tanultam franciául, de ott is az angoltanár borzalom volt, plusz engem sem érdekelt annyira. Most már bánom, mert látom, hogy rengeteg helyre kell.
2010. aug. 21. 22:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2010. aug. 22. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Simán. Én kábé 25 évesen kezdtem teljesen önállóan és eléggé rendszertelenül. Az alapozásnak jónak kell lennie. Én az ELO-val kezdtem, annak a kezdő részén átrágtam magam, mire rájöttem, hogy xar módszerrel tanít. De alapozásnak jó volt.

Ezután kimaradt csaknem 10 év. Kábé egy éve találtam rá az Effortless English módszerére, ami valóban hihetetlenül sokat fejlesztett a hallás utáni értésben, és a beszédben is. Plusz a Learn Real English anyagára, ami az Effortless English módszerével tanít. Érdemes kipróbálni.

Egyetlen hátránya, hogy bizonyos fokú tudást előfeltételez, valami alapfokot, de ezt könnyen le lehet tesztelni. Ha ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=KAEi4p1nZdY minden nehézség nélkül megérted, akár bele is foghatsz az EE-be. Csak egy MP3 lejátszó kell hozzá, amit magaddal vihetsz bárhová, és hallgathatod a leckéket.

És persze fizetni sem muszáj érte. Megtalálható a torrentoldalakon. Akárcsak a haladóknak szánt, igazi párbeszédeket tartalmazó Learn Real English.

2010. aug. 22. 05:37
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 05:37-es!

Be tudnád linkelni, hogy pontosan honnét lehet leszedni teljes egészében?

Soha nem töltöttem még le semmit ilyen torrent oldalakról, nem nagyon vágom, hogy működik ez:D

Kérdező, bocsánat az offért;)

2010. aug. 22. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a francia már megy, jól beszéled, akkor nem lesz gond az angollal sem. Menni fog.
2010. aug. 22. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!