1 év alatt fel lehet készülni németből a B2-es(kozepszintu) nemet nyelvvizsgára heti 1×korepetalassal/felkeszitovel?
Nem megy a legjobban a német,mert rossz volt az oktatás az altalanos sulimban! A szavakat konnyen megtanulom,viszont a nyelvtani reszekkel van azert jopar elmaradas...
Hany szazalektol adjak meg a nyelvvizsgat es hogy mukodik ez?
Koszonom a valaszokat:)
Szia! :)
Szerintem siman meglehet csinalni, kozepszintun olyan temak vannak, mint szabadido, csalad, termeszet korulottunk stb stb, nyugodtan vagj bele, nem kell annyira parazni, a tanarok jobban megijesztenek ezzel az egesz folyamattal, mint amilyen onmagaban az erettsegi... Amikor ott vagy a tanarral nem az lesz a celja, hogy lehuzzon, meg ha el is akadsz valahol, nem fog azert megbuktatni😅 hat ugy tudom legalabb 25% megkell lenni? De ebben nem vagyok biztos, mindenkeppen torekedj a leheto legjobb eredmenyre😁
Érettségi évben döntöttem el, hogy emelt érettségit akarok a nyelvből, előtte nem sokat tanultunk órán
Jelenleg azt tudom mondani, az írásbeli határozottan teljesíthető ennyi idő alatt, a szóbelire jobban rá kell feküdni (úgyhogy nekem idén pont mázlim van, ha minden igaz)
Az határozottan segít, ha találsz valakit, akivel el tudtok beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!