Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti járatnátok a gyereketeket...

Ti járatnátok a gyereketeket angol korepetálásra egy olyan egyetemistához, aki fél évig külföldön élt, de nincs tanári képzettsége? Ha igen, mennyiért?

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

persze, hogy jól elhülyítse?

az a fél év az pont arra volt elég, hogy azt higgye a gimnazista hogy tud angolul. mit dolgozott külföldön, lehet ezt tudni pl.?

mert ha fél évig a mekiben vagy a burger kingben nyomta akkor lehet jobban jársz ha lengyelre járatod nála a gyerekedet.

2012. szept. 19. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyetemre járt abban a fél évben. Gyakorlatilag ott folytatta arra az időre az egyetemet (ösztöndíjjal).
2012. szept. 19. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:

"Egyetemre járt abban a fél évben. Gyakorlatilag ott folytatta arra az időre az egyetemet (ösztöndíjjal)."

ezt miért nem lehetett beleírni eleve a kérdésbe?

én ezek után sem járatnám hozzá az enyémet, én angliában beíratkoztam egy olyan egyetemre Londonban, (még Tony Blair idejében) ahova kimondottan kelet- európai embereket vettek fel. láttam hogy vicc az egész, nem jártam be egyáltalán, mert volt teljes munkaidős állásom.

mivel a kérdés az volt ti járatnátok-e a gyereket..., én nem.

nem lebeszéllek, tégy belátásod szerint.

2012. szept. 19. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Járatnám, de egy kicsit alkudoznék az áron, mondjuk 2500 Ft helyett csak 2000. Különben meg milyen egyetemre járt, mert az sem mindegy, hogyha pl. Oxford vagy Yale akkor megéri, mert akkor a te gyerekedet is jó felé tudná terelni.
2012. szept. 19. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
2000? Nem azért, de ennyiért ismerek anyanyelvi tanárt is... 2000 alatt kéne tanítania és azért legyen legalább felsőfokon az egyetemista
2012. szept. 20. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!