Ti járatnátok a gyereketeket angol korepetálásra egy olyan egyetemistához, aki fél évig külföldön élt, de nincs tanári képzettsége? Ha igen, mennyiért?
persze, hogy jól elhülyítse?
az a fél év az pont arra volt elég, hogy azt higgye a gimnazista hogy tud angolul. mit dolgozott külföldön, lehet ezt tudni pl.?
mert ha fél évig a mekiben vagy a burger kingben nyomta akkor lehet jobban jársz ha lengyelre járatod nála a gyerekedet.
"Egyetemre járt abban a fél évben. Gyakorlatilag ott folytatta arra az időre az egyetemet (ösztöndíjjal)."
ezt miért nem lehetett beleírni eleve a kérdésbe?
én ezek után sem járatnám hozzá az enyémet, én angliában beíratkoztam egy olyan egyetemre Londonban, (még Tony Blair idejében) ahova kimondottan kelet- európai embereket vettek fel. láttam hogy vicc az egész, nem jártam be egyáltalán, mert volt teljes munkaidős állásom.
mivel a kérdés az volt ti járatnátok-e a gyereket..., én nem.
nem lebeszéllek, tégy belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!