Ez milyen nyelven van? Valaki lefordítaná nekem?
Figyelt kérdés
Tu no tienes invitación para jugar, esto es un club solo para 4 frikis que añoran este gaylo juego. Si te consideras friki, intenta por las vias que sepas que te inviten para hacer el tonto algún ratico2010. aug. 21. 14:36
1/5 anonim válasza:
Spanyolul van, de nem tudok spanyolul.{figyeld meg, lehet, hogy lesz valaki, aki benyom egy webfordítót, hogy ő milyen jófej...}
2/5 anonim válasza:
Nem jófejségből írom, de a Google fordítója van annyira megbízható, hogy legalább a szöveg lényegét megérthesd.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Ssak hogy könnyebb legyen:
a friki jelentése: őrült,extravagáns,különc
a gaylo pedig meleget,homoszexuálist..
Ahogy én kivettem egy valamilyen játékról írják azt h.az melegeknek,+hülyéknek való..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!