Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha a Duolingo-val tanulok,...

Ha a Duolingo-val tanulok, azzal lehet bármilyen nyelvvizsgát tenni?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor milyen szintűt? Én az angol tanfolyamot kezdtem el, a második szintnél tartok és úgy látom elég jól meg lehet tanulni vele a

szavakat, kifejezéseket, nyelvtant, csak nem tudom, hogy az a mennyiség amit megtanít elegendő-e.

A válaszokat előre is köszönöm!

#nyelvvizsga #angol #Duolingo #onlinenyelvtanulás #anglultanulok
2021. márc. 30. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
99%
Nem lehet, az nem alkalmas erre.
2021. márc. 30. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
99%
Alapszintig se nagyon juttat el. A Duolingo csak ízelítőt ad.
2021. márc. 30. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Duolingo csak szintentartas gyakorlás végett van.
2021. márc. 30. 15:29
 4/5 anonim válasza:
34%
Én a duoval végignyomtam az angolt azóta is gyakorlok rajta és sikerült vele a B2-es vizsga. Előtte nem tudtam angolul köszönöm Duolingo!
2021. márc. 30. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A Duolingo csak kiegészítés , ha teljesen 0-án vagy segít elindulni. Ajánlom még a lingqt, ahol jó kis anyagok vannak. Lehet használni ingyen is, de egyébként fizetős. Olvasod a szöveget, és ha rámész a szavakra az egérrel megjelenik magyarul a jelentése, csak ez a része fizetős. De sztem nagyon hasznos tud lenni, bár én csak az ingyenes dolgokat használom. Rövid kis szövegek vannak, amit anyanyelvűek olvasnak fel, és egyre nehezebb dolgokat tudsz majd olvasni.
2021. ápr. 5. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!