Van itt valaki, akinek sikerült megtanulnia egy nyelvet CSAK Duolingoval? Úgy értem, hogy sehol máshol nem tanulta, és sikeres nyelvvizsgát tett.
A Doulingo egy vicc.
Arra jó, hogy végigvidd és komolyan elhidd a sok érem miatt, hogy te vágod az angolt.
Közben meg egy alapfokúra nem elég.
"nem tanít se a nyelvtanra, ... és el sem társalog veled egy párbeszédben"
Aki ilyeneket ír, nem mélyedt el benne eléggé - ha egyáltalán kipróbálta. Igenis tanít nyelvtanra, és lehetővé teszi, hogy másokkal társalogj (írásban, de az is társalgás: csetelés).
Én meg csak kb.2 hónapja kezdtem. Két nyelven használom,de mindkettőt tanultam már előtte is, az egyiket meg most is. Azért kérdeztem, hogy mennyit kéne a másikhoz meg hozzá tanulnom, mert sajnos időm nincs több😞Szerintem nyelvtant elég rendesen tanít, bár még nagyon az elején vagyok.Abban bíztam, hogy nekem nagyon jó lesz magasabb szinten ez a szájbarágós módszer, hogy ugyanazt a mondatot használom 50x, ha egyszer eljutok odáig, hogy találkozom valami újjal is.
Illetve az egyik nyelvből tudom, hogy szörnyű a kiejtesem.Ezt meg is erősítette, gyakran nem vagy csak részben fogadja el, de néha azt érzem, mintha ez ilyen random lenne. Errol tudtok valamit mondani? Mennyire jó ott a kiejtés ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!