Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meséltek nekem az EuroexamB2...

Meséltek nekem az EuroexamB2 szintű nyelvvizsga élményeitekről?

Figyelt kérdés

Mennyivel volt nehezebb annál, mint amire számítottatok? Szóbelin milyen képet kaptatok? Kedvesek voltak? Vannak szóbeli tételek? Esetleg vannak tipp nektek? Mit gondoltok a nyelvvizsgáról úgy összességében?

Mindenki válaszát nagyon szépen köszönöm, nagyra értékelem!!!!!

2021. márc. 18. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pozítívan csalódtam. Nagyon kedvesek voltak. A reading része nagyon könnyű, főleg ha begyakorlod a feladattípusokat. A listening sem nehéz, bár amikor a szövegből kihagyott szavakat kell beírni, az nehezebb picit, érdemes gyakorolni. A writingnál tanuld meg a levélkezdő/záró kifejezéseket, kötőszavakat. A speaking része sem volt nehéz szerintem, itt nincsenek tételek, csak néhány alap kérdés. A picture storykat gyakorold, figyelj hogy milyen igeidőt használsz és gondold át pontosan mit szeretnél mondani. A szituációknál figyeld mit mond a vizsgáztató és válaszolj amint tudsz. Nálunk volt egy olyan rész is (hárman voltunk) hogy adtak egy témát és meg kellet "vitatnunk", ki mit gondol róla, előnyök, hátrányok stb... Ha még nem vettél gyakorlókönyvet, vagy nem nyomtattál ki mintafeladatokat, anélkül el se indulj. Szótár is használható, sőt kell is, szóval nem kell sokat szótanulással szenvedned. Remélem tudtam segíteni, sok sikert előre is! :)
2021. ápr. 13. 20:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Most írtam meg az első feladatsoromat és 72% lett. Már megrendeltem a Nagy Euroexam Nyelvvizsgakönyvet, hogy minél többet tudjak gyakorolni. Remélem sikerülni fog a vizsga! Köszönöm szépen minden eddigi válaszolónak, természetesen ment mindenkinek a zöld kéz!

További válaszok is jöhetnek

2021. ápr. 14. 08:27
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"72% lett. Már megrendeltem a Nagy Euroexam Nyelvvizsgakönyvet"

Ha 72% lett elsőre, akkor nagyon fölösleges volt megrendelni...

2021. ápr. 14. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
nem mindenki elégszik meg a 72%-al, attól még hogy neked az jó, ő miért ne gyakorolhatna még?
2021. ápr. 14. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

Tele van a net gyakorláshoz használható anyagokkal B2 szinten. Hogy pontosan milyen típusú feladatok lesznek, azt meg már úgyis tudja, az nem lesz gond.

Gusztustalanul pénzszaga van (főleg az euroexamnek), az a baj...

2021. ápr. 14. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem, ha valaki attól magabiztosabbnak érzi magát, ha van gyakorlókönyve miért ne ?

Nem kötelező megvenni őket.

2021. ápr. 16. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!