Olasz nyelv mennyire nehéz, ha már beszélek más latin nyelvet?
Figyelt kérdés
Angolt és franciát tanultam eddig, viszont gondolkodok azon, hogy elkezdem az olaszt. Mennyire lehet nehéz autodidakta módon tanulni úgy hogy már valamennyire "ráéreztem" a latin nyelvek logikájára a franciával? Illetve úgy hallottam, hogy könnyebb is mint a francia. Ez igaz?2021. márc. 16. 01:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem lesz vele gondod.
2/6 anonim válasza:
Az olasz első nyelvnek is nagyon barátságos.
3/6 anonim válasza:
Nagyon könnyű nyelv szerintem, tényleg a latinra épül. Én imádtam, szinte ragadt rám. Sajnos nem használtam évek óta, de sok minden megmaradt, szinte kitörölhetetlen.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is menni fog. Beszéli magát a nyelv.
5/6 anonim válasza:
Nagyon könnyű nyelv, élvezet tanulni. A hátránya, hogy könnyű elfelejteni is.
6/6 anonim válasza:
Tévhit az olasz könnyûsége. Táblázatnyelv és nehézségben a némethez tendál,nem az angolhoz. Persze az elején baromi könnyû es par mondat megtanulása utàn is már sokan profinak hiszinek magukat belôle, de a nyelvtudàs több ennél. Valóban dallamos es sok szó hasonlít az angol szavakhoz, ettôl kitörölhetetlen lesz néhány kifejezés. Viszont magasabb szinten kell izzadni hozzá,hogy megértse és fôleg helyesen használja az ember a nyelvtant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!