Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek hogy ment a most március...

Deckardd kérdése:

Kinek hogy ment a most márciusi origo szóbeli nyelvvizsga beszédértés része?

Figyelt kérdés
Kifejezetten az első 20 pontosra gondolok, személy szerint elég nehezen érthetőnek gondoltam, nektek hogy ment? Miket irtatok válaszoknak?

2021. márc. 7. 19:01
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Szia! Én is angol b2-t csináltam és nekem egész jól ment, igaz mondjuk nehezebb volt mint amiket gyakoroltam így itthon. Az első 3 kérdést első hallgatásra ki se hallottam de aztán sikerült beírnom, azt hiszem egy egypontos kérdésre nem adtam választ, mert azt harmadik meghallgatásra se értettem :) A második hallgatásos feladat meg kimondottan könnyű volt szerintem.
2021. márc. 29. 18:42
 22/24 A kérdező kommentje:
Én arra a kérdésre nem hallottam ki semmit hogy a filmforgatások hogy zajlanak neki
2021. márc. 29. 18:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Én első hallgatásra nagyon bepanikoltam, körül belül semmit sem értettem, de a következő két hallgatásra szépen összeallt a dolog ugy éreztem, a filmforgatasos kérdésre en azt hallottam, hogy az égett testreszeit szándékosan nem veszi közelről a kamera :)
2021. márc. 31. 01:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En ma megyek a beszedertesre, de amikor gyakoroltam tanarommal, akkor megcsinaltam ezt a szoveget. En se tudtam a filmforgatasos kerdesre valaszolni, meg arra, amikor azt kerdezte, hogy pontosan hogy tortent az eset. De igy is talan 19-20 pont lett ugyhogy remenykedem benne, hogy a mai sem lesz sokkal nehezebb
2021. okt. 1. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!