Deckardd kérdése:
Kinek hogy ment a most márciusi origo szóbeli nyelvvizsga beszédértés része?
Figyelt kérdés
Kifejezetten az első 20 pontosra gondolok, személy szerint elég nehezen érthetőnek gondoltam, nektek hogy ment? Miket irtatok válaszoknak?2021. márc. 7. 19:01
21/24 anonim válasza:
Szia! Én is angol b2-t csináltam és nekem egész jól ment, igaz mondjuk nehezebb volt mint amiket gyakoroltam így itthon. Az első 3 kérdést első hallgatásra ki se hallottam de aztán sikerült beírnom, azt hiszem egy egypontos kérdésre nem adtam választ, mert azt harmadik meghallgatásra se értettem :) A második hallgatásos feladat meg kimondottan könnyű volt szerintem.
22/24 A kérdező kommentje:
Én arra a kérdésre nem hallottam ki semmit hogy a filmforgatások hogy zajlanak neki
2021. márc. 29. 18:53
23/24 anonim válasza:
Én első hallgatásra nagyon bepanikoltam, körül belül semmit sem értettem, de a következő két hallgatásra szépen összeallt a dolog ugy éreztem, a filmforgatasos kérdésre en azt hallottam, hogy az égett testreszeit szándékosan nem veszi közelről a kamera :)
24/24 anonim válasza:
Sziasztok! En ma megyek a beszedertesre, de amikor gyakoroltam tanarommal, akkor megcsinaltam ezt a szoveget. En se tudtam a filmforgatasos kerdesre valaszolni, meg arra, amikor azt kerdezte, hogy pontosan hogy tortent az eset. De igy is talan 19-20 pont lett ugyhogy remenykedem benne, hogy a mai sem lesz sokkal nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!