Kinek hogy ment a most márciusi origo szóbeli nyelvvizsga beszédértés része?
1-es én is német B2-n voltam. Szerintem sem volt egyszerű. Volt olyan rész, amit ki sem hallottam belőle. Egy barátom angolt csinált most, de ő rendesen küzdött vele. Mindenkit akit hallottam vagy beszéltem velük nehéznek mondták az angolt és a németet is.
A többi része hogy sikerült nektek?
Nekem nagyon jól ment igaz én orosz C1en voltam 60/60.
A fő cél hogy állandóan összefüggően beszélj. Nehéz témákat húztam : környezetszennyezés és védelem az önálló témakifejtés
A képem az idősebbek tanulásárol de ott is beszeltem allandoan akar sajat tapadztalatombol
Egyebkent eleg kotetlenul jonnek a temak barmibe belekerdezhetnek szoval a lenyeg a kommunikacio es szerintem az is hogy mennyire ertenek egyet a velemenyeddel
#6-7, 60/60 - szóval éppen átestél.
“ C1 nyelvvizsga sikerességéhez mind az írásbeli, mind pedig a szóbeli vizsgarészen legalább 60 százalékot kell elérni, azaz a különböző készségeket mérő írásbeli feladatoknak (szövegértés, beszédértés, íráskészség) összesen kell 60 százalékosnak lennie”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!