Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek hogy ment a most március...

Deckardd kérdése:

Kinek hogy ment a most márciusi origo szóbeli nyelvvizsga beszédértés része?

Figyelt kérdés
Kifejezetten az első 20 pontosra gondolok, személy szerint elég nehezen érthetőnek gondoltam, nektek hogy ment? Miket irtatok válaszoknak?

2021. márc. 7. 19:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nem írtad, de valószínűleg az angol B2-re gondolsz. Én személy szerint német B2-n voltam, és annak a 20 pontos feladata szintén nem volt túl egyszerű, de lehet, hogy csak én éreztem így.
2021. márc. 7. 20:21
 2/24 A kérdező kommentje:
Való igaz, angol B2-re gondoltam, köszi hogy szóltál!😄
2021. márc. 7. 20:23
 3/24 anonim ***** válasza:

1-es én is német B2-n voltam. Szerintem sem volt egyszerű. Volt olyan rész, amit ki sem hallottam belőle. Egy barátom angolt csinált most, de ő rendesen küzdött vele. Mindenkit akit hallottam vagy beszéltem velük nehéznek mondták az angolt és a németet is.

A többi része hogy sikerült nektek?

2021. márc. 8. 22:13
 4/24 A kérdező kommentje:
Az 5 pontosat én maximálisra érzem, az egy normál tempós szöveg volt és jól értelmezhető.
2021. márc. 9. 00:21
 5/24 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. A magnóhallgatás másik feladata jól ment, és az írásbelit sem találtam olyan nehéznek. A beszélgetésre viszont készülhettem volna többet is. Reménykedem benne, hogy az írásbeli majd felhúzza valamennyire a szóbelit, és meglesz a komplex.
2021. márc. 9. 19:52
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nagyon jól ment igaz én orosz C1en voltam 60/60.

A fő cél hogy állandóan összefüggően beszélj. Nehéz témákat húztam : környezetszennyezés és védelem az önálló témakifejtés

A képem az idősebbek tanulásárol de ott is beszeltem allandoan akar sajat tapadztalatombol

Egyebkent eleg kotetlenul jonnek a temak barmibe belekerdezhetnek szoval a lenyeg a kommunikacio es szerintem az is hogy mennyire ertenek egyet a velemenyeddel

2021. márc. 11. 15:44
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
A beszedertes egyebkent nem volt nehez nekem sem
2021. márc. 11. 15:44
 8/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, hova tanultál oroszul? Én is elszeretném kezdeni, de nem tudom, hogy magántanár vagy nyelviskola legyen... Neked valami tipp vagy tapasztalat van?
2021. márc. 11. 16:44
 9/24 A kérdező kommentje:
6-os 7-es szerintem félreértetted a kérdésem😅 Örülök hogy jól ment😄
2021. márc. 11. 19:25
 10/24 anonim ***** válasza:

#6-7, 60/60 - szóval éppen átestél.

“ C1 nyelvvizsga sikerességéhez mind az írásbeli, mind pedig a szóbeli vizsgarészen legalább 60 százalékot kell elérni, azaz a különböző készségeket mérő írásbeli feladatoknak (szövegértés, beszédértés, íráskészség) összesen kell 60 százalékosnak lennie”.

2021. márc. 12. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!