Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origo B2 és C1 nyelvvizsga...

Origo B2 és C1 nyelvvizsga sokmindenben tér el?

Figyelt kérdés

Januárban megcsináltam a komplex b2 nyelvvizsgát 94%-ra.

Szerintetek egybe összejönne C1-en a 60%? Ugye felhuzza egyik a másikat. Mi a véleményetek/tippek/pro-kontra?

2021. márc. 4. 23:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a szóbelim most kedden volt 60/60 lett mégis tartok a szombati írásbelitől.
2021. márc. 4. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Főleg szókincsbeli különbség van.
2021. márc. 5. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. márc. 9. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Elmentem azóta akit érdekel még a téma és aktuális. Véleményem: nekem az 1. és 2. szövegértésem könnyebb és rövidebb volt felsőfokon mint középfokon. Íráskészség : nem sokkal tért el (B2ön e-book témám volt) C1 en pedig az idősek helyzetéről kellett irjak ( az ismerosom apjat idosekotthonaba helyezik el mit gondolok errol mit csinalnek a helyebe , idosek helyzete mo-n és milyen programokkal tudnek eloallni meg szamukra mik a tanacsaim) a velemenykifejtes az online diplomaszerzes volt ( az sem volt olyan vészes. C1 közvetítés: ez az ami valóban eltér C1en mivel egy történelmi témát kaptam oroszrol magyarra és a lélek egészsége/ belső béke, álmok témát kaptam magyarrol oroszra ezek azok amik nehezebbek voltak szókincsben de ez sem annyira kibírhatatlan . Ami nem tetszett az volt hogy 4 órát kellett végig koncentrálni és ajánlom hogy az időt ne pazaroljuk azzal hogy mindent kiszotárazunk mert tényleg nem marad idő. Én 15 perccel lettem hamarabb kész és elég is volt ebböl köszönöm. Nagyon fájt a fejem a maszktól és az állandó koncentrálástól. Kezdjetek azokkal a feladatokkal amik a legrosszabbul mennek hogy még viszonylag jobb figyelemmel megoldjátok őket. Sok sikert annak aki ezt olvassa!
2021. márc. 11. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Tartani egyébként nem kell tőle azt gondolom aki megcsinálta a 80%ot mindegyik részéből B2ön bőven megvan a C1
2021. márc. 11. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatot, pár hónap múlva én is szeretnék menni C1-re, és ez 1 kis segítséget nyújt.:) Reméljük, akkor hogy sikeresen vizsgáztál! :D
2021. márc. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!