Ha megbuktam origo írásbelin, akkor ha újra akarok nyelvvizsgázni, újra ki kell fizetnem a 28 ezer forintot?
*Jaj, nem, várjál, most írtam butaságot. Az a lényeg, ha a szóbelid megvan, akkor az már megvan; két külön vizsgát nem számolnak egybe, csak ha már egyenként elérik a 60%-ot.
Tehát csinálhatod úgyis, hogy most már csak egy írásbelin kell megcsinálnod a 60%-ot,de ha pl nem lesz meg; a múltkori sikeres szóbeli már nem tudja felhúzni.
Vagy még tehát azt is csinálhatod, hogy tehát megint mind a kettő felére jelentkezel; és akkor föl tudhatja húzni az egyik a másikat. Amúgy én pl nem tudom, neked melyik nyelvvizsgatípus a legmegfelelőbb; de pl két különböző fajtájúból is hogyha felét-felét teljesíted 60-ra, akkor az egyetlen teljes nyelvvizsgának fog számítani.
Viszont még arra figyelj, hogy van olyan nyelvvizsgatípus, ami elvileg csak egy évig érvényes, tehát semmiképpen ne olyat csinálj, hanem rendeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!