Melyik nyelvvizsgát válasszam, ha online akarok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék német nyelvből online b2 szinten nyelvvizsgázni. Melyik a legkönnyebb nyelvvizsga, ahol lehet online? Lehet valamit "csalni" online?2021. jan. 6. 17:49
1/1 anonim válasza:
Biztosan lehet vhogy, tele a net jobbnál jobb módszerekkel. Én origóra megyek (épp holnap), nem tudom hogyan lehetne puskázni, mivel nem csak szemből látnak a vizsgáztatók, hanem hátulról/oldalról is (direkt 2 eszköz szükséges hozzá). Nekem nem jutott eszembe, hogy kockáztassak, meg nem is nagyon tudom, hogy egy nyelvvizsgán hogyan lehet puskázni, hiszen nem tudod előre, miket fognak kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!