Milyen olasz tanulós tippetek van? Hogyan tanultatok meg olaszul?
Körülbelül 3 évig tanultam olaszul, de azóta elfelejtettem mindent(mondjuk nem volt túl sok minden amit el lehetett felejteni) mostanában viszont rájöttem, hogy nagyon tetszik a nyelv és kár volt, hogy nem tanultam rendesen annak idején.
Úgyhogy újra szeretném kezdeni, egyenlőre mégcsak Duolingoval próbálkozom, plusz előszedtem a régi jegyzeteimet,viszont érzem, hogy ez így nem a legjobb.
Tudnátok mondani esetleg jó olasztanulós videókat, egyszerűsített konyveket(lehetőleg olyat ami online ingyenesen megtalalható)
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Nagyon ajanlom a Podcast Italiano nevu Youtube csatornat. Sok temaban keszit videokat, Spotifyon is elerheto. Sok podcastnak a szoszedetet is megtalalod a weboldalan. De a csatlakozom az elso valaszolohoz, a Learn with Lucrezia is remek. Valamint a Learnamo nevu Youtube csatornat erdemes megnezned, rengeteg videojuk van fenn, a weboldalukon pedig feladatok is vannak minden leckehez.
Jo tanulast! :)
Ez egy álom oldal. Olaszul írt cikkek különböző témákban, és ha egy szó felé viszed a kurzort, vagy rákattintasz, megmutatja mit jelent.
Gianni Morandit hallgass, sokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!