Hogy sikerült a TELC angol B2 nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Aki volt most augusztus 14-én, mik a tapasztalatok? Szerintem elég nehéz volt a feladatlap, de remélem azért sikerült. Nektek?2010. aug. 17. 17:42
1/3 anonim válasza:
Én februárban voltam először. Azt mondtam akkor a tanáromnak, hogy szerintem csináltunk már nehezebbet is. Csak néhány ponton csúsztam el =(. Most is olyan érzésem volt, mint a múltkorinál, vagy talán azért, mert az előtte lévő hetekben csak ilyen feladatokat csináltam. Úgy érzem, hogy egy picit jobban ment, de a levél miatt nagyon aggódok =(. Remélem meglesz, én nagyon bizakodok =).
2/3 anonim válasza:
Én még nem csináltam iylet de érdekelne a téma!
Honnan lehet letölteni esetleg régebbi feladatlapokat?
Vagy vmi "erőpróbát"?
3/3 anonim válasza:
Telc honlapján van egy feladatsor. Ha gondolod én is küldhetek, mert én megvettem két könyvet. Meg van egy oldal ahol van egy feladatsor meg ezekhez hasonló feladatok: argyre.hu. Azt hiszem ez a honlap címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!