Melyik nyelv tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Francia
Spanyol
61 szavazat
1/8 anonim válasza:
Igazából mindkettő nyelv tetszik!
2/8 anonim válasza:
Nekem is nehéz döntenem, mert szintúgy mindkettő tetszik. Ha lenne olasz, azt jelöltem volna, azt is tanulom jelenleg :)
3/8 anonim válasza:
Nekem a spanyol a szívem csücske, de a franciával sincs problémám, viszont a katalánt jobban szeretem:D
5/8 anonim válasza:
Gondolom az utolsó válaszoló mindkét nyelvet felsőfokon beszéli és nagyon sok összehasonlítási alappal rendelkezik...
Egyébként, azon kívül, hogy irreleváns a válasz a kérdésre, két nyelv nehézségét igen nehéz összemérni és ráadásul egyéntől is függ (azaz nincs semmi értelme ilyen állításokat tenni).
6/8 anonim válasza:
Nekem a francia a nagy szerelmem, a spanyol nekem valamiért túl nyálas :D
8/8 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb a francia.
Először középiskolában tanultam (inkább úgy mondanám hogy próbálták tanítani), aztán huszonévesen megint belekaptam egy tanfolyamba, de rájöttem, hogy annyi nyelvérzékem van, hogy .....semmi.
Ettől függetlenül nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!