Felsőfokú nyelvvizsgával be kell még járnom angolórára?
15-éig lehet rá jelentkezni, szóval éppen még megoldható.
Nálunk se nagyon akarták senkinek se engedni 10.-be, de végül mehettem volna én is a C1-es nyelvvizsgám miatt. Végül nem mehettem, mivel tavaly ugye a vírushelyzet miatt nem tehetett sehol senki se előrehozottat. Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy megengedik már ilyen korán is, de természetesen csak azoknak, akikről tudják, hogy tényleg meg van nekik a hozzá szükséges tudás.
Nálunk anno (2019) az adott nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezőknek, valamint az előrehozott érettségit tetteknek (azaz azoknak, akik ugye már rendelkeztek jeggyel 11-12. osztályra is az osztályozó vizsga által) is kötelezően be kellett járni a nyelvi órákra, csak akik már rendelkeztek jeggyel az adott évre ugye, nekik nem kellett sosem dolgozatot írniuk.
Üdv.
Sziasztok hasonló kérdésem lenne:
- ha megvan a c1 , és az előrehozott érettségi is;
akkor azért lehet órára járni?legalább ott gyakorlom és használom napi szinten tanórákon!
Mert emelt érettségit szeretnék majd tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!