Online nyelvvizsga esetén mindenhol meg van adva a kötelező minimum internetsebesség?
Az Itolcnál néztem, ott meg van adva, és nekem nincs olyan sebességű internetem. :(
Viszont még nem állok készen a nyelvvizsgára. Májusban szerettem volna, és akkor az Itolcnál időben meg is kapnám a bizonyítványt.
Van olyan online lehetőség, ahol szintén kiadják a bizonyítványt négy héten belül, de nem ennyire szigorúak az internet sebességét illetően?
Erre a félévre nyelvvizsga amnesztia nincs a diploma kiadásához, azt mondják, tegyük le online. De ha valakinek nem adottak a feltételek, az mit tehet? Nem tudok szolgáltatót váltani, köt a hűségidő. :(
Közben megnéztem, az ixam is 30/10-es sebességet kér, bizonyítvány csak 37 munkanapon belül.
Az Origo-t tudom, hogy sokára állítják ki.
Van így egyáltalán bármilyen online lehetőségem, vagy imádkozhatok, hogy az itolcnál valamelyik termék időpontjában beférek valahol az ország másik végén?
Diplomához sajnos nem. :(
Ráadásul ha júliusban kapom meg a bizonyítványt, akkor csak februárban kaphatom meg a diplomámat.
Úgy bírom, hogy azt mondják, tegyük le online, csak azt felejtik el, hogy nem mindenkinek adottak a technikai feltételek.
Legalább az igazolást elfogadhatnák. :/
De, ha minden kötél szakad, az lesz. Csak legközelebb 80 km, és 2-4 héttel korábban van, mint ahogy terveztem.
Csak online jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!