Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyol tanulás otthon egyedül?

Spanyol tanulás otthon egyedül?

Figyelt kérdés
Tippeket tudnátok mondani hogy hogyan lehet egyedül meg tanulnom B2 szinten spanyolul ? Duolingo-t már elkezdtem, de az persze nem elég

2021. febr. 4. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Nehéz lesz.
2021. febr. 4. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Én autodidakta módon tanultam meg a nyelvet (C1-es DELE nyelvvizsgám van, C2-re fogok menni hamarosan). Igazából Duolingo-t ennyire az elején egyáltalán nem ajánlom, mert katyvaszt tanít. Helyedben kipróbálnám a Bluebird nevű appot, valamint erősen ajánlom, hogy szerezd be a Pons tankönyvcsalád könyveit, amik jó szókincsbeli és nyelvtani alapot tudnak biztosítani. Miután ez megvan (azaz van egy kevéske alap tudásod) töltsd le a Beelinguapp nevű alkalmazást, ami rövid olvasmányokat és cikkeket hoz az adott nyelven, amit fel is lehet olvastatni anyanyelvi emberrel, hogy így gyakorold a kiejtést. Ajánlom, hogy kezdj el YouTube csatornákat nézni; Why Not Spanish és Spanish with Vicente kimondottan spanyolt oktató csatornák és Facebookos spanyolos csoportokban, valamint Interpals-on keress anyanyelvi beszélőket, akikkel tudsz beszélgetni és gyakorolni élesben a nyelvet. A kulcs az a beszéd és a gyakorlás. Ha egyéb kérdésed van nyugodtan írj rám privátban.
2021. febr. 5. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
26%

Gaál Ottó: Kreatív nyelvtanulás: Spanyol.

Én ezt 3 hónap alatt végigvettem, rá egy hónapra letettem a B2t. Vizsga előtt 1 hónapig jártam tanárhoz beszélni. Ehhez a könyvhöz nagy kitartás és monotonitás kell, nem mindnekinek válik be. Minden nap kell vele foglalkozni, több órát, ha hamar akarsz eredményt. Annyi az egész, hogy megtanulod a szavakat, a nyelvtant, és begyakorlod. Emelett persze hallgass már elejétől kezdve spanyolt.

Kitartás. Sok sikert.

2021. febr. 5. 09:55
 4/4 anonim válasza:
E-spanyol.hu én ott tanulok szerintem nagyon jó :)
2021. febr. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!