Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyit fizetnétek maximum...

Mennyit fizetnétek maximum egy nyelvóráért ?

Figyelt kérdés

Próbálok aránylag olcsó angoltanárt találni, de sajnos még nem sikerült. Mindenhol 5-6000 forintos óradíjakkal találkozom.

Nektek mennyit ér egy angol óra ? Pl. B2-re való felkészítés. Mennyit fizetnétek érte maximum ?

2021. febr. 1. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Most komolyan, 5-6000 Ft egy angol óra? Hű...

Így azt hiszem nem is lesz lehetőségem magántanárhoz járni. :(

2021. febr. 1. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Hat sajnos nagyobb varosban ennyi. Esetleg tanárszakos hallgatókat keress ők olcsóbban dolgoznak mint a már tanárok (3-4 ezer ft már ők is lehet elkérnek).
2021. febr. 1. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
5000
2021. febr. 1. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
A tudás drága. A normális felkészítő megsem szólal magyarul, hanem folyékonyan angolul beszél. Ez pénzbe kerül. Minden tudás az.
2021. febr. 1. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éve 3500 Ft-ot fizettem skype-os magánóráért egy tapasztalt, diplomás tanárnőnek, aki évek óta az USA-ban él. Nekem kimondottan beszéd és kiejtés órákat tartott, nagyon hasznos volt.
2021. febr. 2. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, skypeSulin találtam őt, most nincs fent, viszont sokan tanítanak 3000-3500 Ft-ért.
2021. febr. 2. 23:20
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom. Én olyannál nem tanulnék aki pedagógus meg nyelvvtanár, meg kint él. A tanárok nem úgy oktatnak, mint mondjuk egy korodbeli aki tényleg keni vágja és tudja, hogy mi kell. :) A tanárok sokszor nem céltudatosan készítenek fel a nyelvvizsgára, ez tapasztalat. Olyan ember kell aki tényleg céltudatosan készít fel. meetnlearn-ön találhatsz embereket.
2021. febr. 2. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 3000-ret fizettem, de a munkatársam felesége készített, angoltanár.

Amúgy 5-6 körül van, ha nem ismerőshöz mész.

2021. febr. 5. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!