Angol és olasz után mit érdemes tanulni?
en is angolt es olaszt tanultam a gimiben.. nem olyan regen kezdtem el a nemetet, en a helyedben azt valasztanam, esetleg a franciat
mivel olaszul tanultal, ezert a spanyolt kb felesleges, mert nagyjabol ugyanaz, en siman megertem azt, ami spanyolul van irva
a francia is hasonlit, de kevesbe
nekem sem tetszik a nemet, de ugy erzem, hogy muszaj megtanulnom
A kérdés kiírásából én úgy érzem, hogy az egész nem lett átgondolva csupán hobbiból lett tanulva. Én is angolt és olaszt tanultam és az olaszt használom is, úgyhogy nem gondolnám, hogy haszontalan lenne, hacsak nem céltalanul lett tanulva. Az viszont igaz, hogy tévesen könnyűnek mondják, miközben nem az.
Az angol után érdemes németet, mivel germán nyelvcsalád, az olasz után pedig franciát, vagy spanyol, ugyanis szintén egy nyelvcsalád, vagyis újlatin.
Az orosz szláv nyelv, tehát nincs mihez viszonyítani, de tekintettel arra, hogy a szimpátia és a meglévő tudás dominál, így legyen az orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!