Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha vannak nyelvtani hibáim...

Ha vannak nyelvtani hibáim attol még sikeresen tudok nyelvvizsgázni és megértenek?

Figyelt kérdés

A magyar nyelvtanban is vannak hibáim vannak olyan dolgom amit képtelen vagyok megjegyezni angolbol... neha a to, at, on, from, for, etc dolgokat rosszat írok vagy pl a “the” szót túlhasználom vagy az a, an lemarad.

Magyar étettségin is vonnak le max 15pontot a helyesírás miatt, angol nyelvvizsgánál is gondolom... ezek mekkora problémák? Tudok tenni sikeres vizsgát később valamint szóbelin nem néznek rám csúnyán ezek miatt? :/

2021. jan. 28. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ezen kívül minden jól megy akkor persze, csak ezen nem fogsz annyi pontot veszteni hogy ne menj át. De én azért dolgoznék ezeken, hiszen ezek eléggé alapok
2021. jan. 28. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Igyekszem javítani rajta, megjegyezni hol rontom el, sajnos elegge szegyenlem h ennyire nem vagyok tisztába a magyar nyelvtannal mert emiatt kell utanjarnom alapveto dolgoknak...

Remelem gyakorlás alatt majd kiküszöbölődik ez csak attol tartottam hogy emiatt ne bukjak meg, kb ugy tudom elkepzelni magam mint egy kinai boltos ezeröccá ember 😂😅

2021. jan. 28. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem szó szerint megadták a 20/20as levelet úgy hogy volt egy súlyosabb nyelvtani hibám amire csak utólag jöttem rá.( lehet szerencsem volt es nem vettek eszre, lehet nem szamitott) Ezzel arra tudok következtetni hogy nem baj.
2021. febr. 2. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
5 pont levonas jar maximum a helyesirasert (vannak szempontok amik szerint osztalyoznak pl:szokincs stb)
2021. febr. 2. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Origonal)
2021. febr. 2. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2021. febr. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!