Ki hogyan készül az értteségire angolból?
Figyelt kérdés
#értteségi
2021. jan. 22. 16:54
1/3 anonim válasza:
Kulon tanar (heti 2) bele nyelvtanoztam, leveleket irok,erettsegiket oldunk meg egyutt elmagyarazza miert ez vagy az szobelire meg beszelgetni fogunk a temakrol februartol+angol sorozatok+szótanulas
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok: én egyébként emeltezek
3/3 anonim válasza:
Én nem most fogok, de amikor készültem megnéztem az előző évi angol érettségiket, amiket le is tudtam ellenőrizni. Szóban elég jól voltam, kikérdeztettem magam másokkal, a nyelvtant kellett még sokat gyakorolnom, néztem hozzá feladatokat a neten. A hallás utánihoz meg youtube vidiket néztem, majd szöveggel visszahallgattam, hogy jól értettem-e, amit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!