Van itt olyan, aki éppen nyelvvizsgára készül?
Figyelt kérdés
Október 3.-án megyek szóbelizni, az írásbeli már meglett a múltkor. Középfokon (B2) angolból készülök. Félek, hogy meglesz-e, főleg a hallott szöveg értéstől, amiatt nem lett meg a múltkor a szóbeli. Van sorstársam? Nektek hogy megy, hogy haladtok? Nem izgultok?2020. szept. 15. 13:47
1/4 anonim válasza:
9 éve csináltam meg, azóta is szinten tartom magam itthon. Hajrá ügyes leszel!
2/4 anonim válasza:
Novemberben megyek nemzetközi C1-re, baromira rettegek:D
Neked sok sikert! Hajrá:)
3/4 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm a bíztatást, jó neked, hogy te már túl vagy rajta. :)
2-es neked is sok sikert!!! Majd esetleg ha olvasod még a kérdést, megírhatod, hogy sikerült, én is megírom majd, sikerült-e :)
2020. szept. 17. 00:11
4/4 anonim válasza:
Én is október 3-án megyek nyelvvizsgázni, csak szintén nemzetközi C1-re. Izgulok már nagyon, de igyekszek minden napot kihasználni, hogy az utolsó pillanatig fejlesszem magam. :)
Sok sikert minden vizsgázónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!