Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tatabányáról japán szakon...

Tatabányáról japán szakon tanuló egyetemista?

Figyelt kérdés
Bármilyen lehetőség érdekel: akár tanuló, vagy aki már el is végezte, és vállalna magánórákat.

2021. jan. 13. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez hasznos e. Egy ismerősöm. Duolingo tanul angol nyelven japánul. Eléggé jól halad, de azért csodát be várj. Már szereztem neki japán szakostol könyvet, de azok is angolul vannak. Amit mondott ismerős, hogy ebből a kettőből el tudsz jutni egy középfokig utána viszont kell nyelvtanar. Ha már ezen a szinten vagy, akkor tudok ajánlani tanárt, de ő Pesten van sajnos.
2021. jan. 18. 10:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Duolingo-val kezdtem, már tanulom egyedül könyvekből, de azért egy tanárral gyorsabb lenne a haladás. Sajnos most mindenütt csak online oktatnak, néztem Bp.-i lehetőségeket - főleg nyelviskolákat -, de nem szeretnék online oktatást, ragaszkodom a tanár személyes jelenlétéhez az oktatás során.
2021. jan. 18. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tatabányán én még nem is hallottam, hogy valaki japánul tanul (Helyi vagyok 😅) én is tanulom, és örülnék egy társnak, akivel tanulhatnék. Mindegy is. Én vettem 1-2 könyvet, meg még telefonon is van a Dekiru 1-2 és a Genki 1-2+munkafüzet
2021. márc. 8. 00:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten nem hallottunk :)
2021. márc. 8. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

[3-as vagyok]

Most már legalább tudom, hogy van :D

2021. márc. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!