Elkeserédesemben írok, szereintetek mit tegyek? Ti mit tennétek (komoly válaszokat kérnék ).
10éve tanulok németet , végig 4es 5ös tanuló voltam, majd elhatároztam nem rég h csinálok egy nyelvvizsgát. Elkelzdtem különtanárhoz járni... 2hónapig jártam egyhez--->vele nem sokra haladtam . Most lassan már vagy 4hónapja egy maximalista,jó tanárhoz járok. Rengeteg házit ad fel (ami nekem az elején iszonyat szokatlan volt ),DE valahogy még is ugy érzem h NEM MEGY A NÉMET :( Olyan nehéz...küzdök vele de ugyérzem h fél év alatt nem sokat fejlödtem...(majd jövö szeptember körül )tervezném a nyelvvizsgát,DE HÁT ILYEN TEMPOBA még 2 év mulva se lesz meg .Igazából most derült ki az is h az egy dolog h a suliban 5ös voltam most meg a NULLÁRÓL kezdem :S és a tudásom egyenlö a nullával :(. Olyan suliba jelenekztem ahol 2éve alatt meg kell csinálnom a nyelvizsgát,volt lehetöségem h ott az angolt válasszam DE mondták h mivel még soha nem tanultam angolt nem érdemes azt választani mert félévente nyelvvizsga szerü vizsgák vannak ÉS nembiztos h ennyi idö alatt feltudnék készülni,igy maradtam a németnél és igy vágtam bele mindenbe . De most annyira elvagyok már keseredve :( Annyira elegem van ... mellette nyári munkán vok,ott is dlgozok,akk járok tanárhoz, szabadidöm alig van :(
18/ L
Nagyon szépen köszönöm a komikat. Lehet nem hiszitek ,de sokat segitettetek azzal, hogy így biztattok, és amiket irtatok.
Akik osztani kezdtek háát pfffffff igaza volt az elöttem szolonak h mindenkinek meg van a maga gondja ,és nem NYAVAJGOK (mert nem vok az a tíípus :S ) csak nehéz , de eröt kaptam és addig megyek még meg nem csinálom...
Tényleg köszönök mindent még egyszer :)
:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!