Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elkeserédesemben írok, szerein...

Elkeserédesemben írok, szereintetek mit tegyek? Ti mit tennétek (komoly válaszokat kérnék ).

Figyelt kérdés

10éve tanulok németet , végig 4es 5ös tanuló voltam, majd elhatároztam nem rég h csinálok egy nyelvvizsgát. Elkelzdtem különtanárhoz járni... 2hónapig jártam egyhez--->vele nem sokra haladtam . Most lassan már vagy 4hónapja egy maximalista,jó tanárhoz járok. Rengeteg házit ad fel (ami nekem az elején iszonyat szokatlan volt ),DE valahogy még is ugy érzem h NEM MEGY A NÉMET :( Olyan nehéz...küzdök vele de ugyérzem h fél év alatt nem sokat fejlödtem...(majd jövö szeptember körül )tervezném a nyelvvizsgát,DE HÁT ILYEN TEMPOBA még 2 év mulva se lesz meg .Igazából most derült ki az is h az egy dolog h a suliban 5ös voltam most meg a NULLÁRÓL kezdem :S és a tudásom egyenlö a nullával :(. Olyan suliba jelenekztem ahol 2éve alatt meg kell csinálnom a nyelvizsgát,volt lehetöségem h ott az angolt válasszam DE mondták h mivel még soha nem tanultam angolt nem érdemes azt választani mert félévente nyelvvizsga szerü vizsgák vannak ÉS nembiztos h ennyi idö alatt feltudnék készülni,igy maradtam a németnél és igy vágtam bele mindenbe . De most annyira elvagyok már keseredve :( Annyira elegem van ... mellette nyári munkán vok,ott is dlgozok,akk járok tanárhoz, szabadidöm alig van :(

18/ L

2010. aug. 13. 22:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a komikat. Lehet nem hiszitek ,de sokat segitettetek azzal, hogy így biztattok, és amiket irtatok.

Akik osztani kezdtek háát pfffffff igaza volt az elöttem szolonak h mindenkinek meg van a maga gondja ,és nem NYAVAJGOK (mert nem vok az a tíípus :S ) csak nehéz , de eröt kaptam és addig megyek még meg nem csinálom...

Tényleg köszönök mindent még egyszer :)

:$

2010. aug. 14. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd,hajrá! ;)
2010. aug. 16. 08:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Hiába érzed hogy nem tudsz semmit, ha tényleg minden nap több órát tanulsz akkor nagyon sokat fejlődsz. Én elsem akartam menni középfokúzni mert úgy éreztem h semmit nem tudok, és 90 valamennyi % lett.
2010. aug. 16. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nem baj az, hogy nem megy. Nekem már felsőfokúm van de én ezt szerettem. Tetszett naponta több órákat ülni a nyelvtan előtt mert nem értettem, aztán egyszercsak hopp értem! Az is jó volt amikor a tanárom ötödjére adta vissza a fogalmazásaimat h írjam újra mert ez "szar". Durva de tényleg hatásos volt. A végén azt mondta h én voltam a legjobb tanítványa. Nekem ezek a gondolkozós bonyolult nyelvtani feladatok sokkal jobban bejönnek mint a szótanulás. Na arra tényleg nehezen tudtam rávenni magam. Szóval minél jobban megérted annál jobban csináld. menni fog az.
2010. aug. 16. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocs, minél jobban nem érted
2010. aug. 16. 10:33
 16/17 A kérdező kommentje:
na iggen ugyan igy vagyok én is vele ... a leveleimet vissza adja, 3x irok meg egy levelet ... :D itt ülök a nyelvtan felet és nem értem legszivesebben a "hajamat tépném" :D:D:D de megcsinálom !!!!!!!!!!!!! :D Remélem én is egyszer ezt fogom érezni amit te h " hatásos volt " :)
2010. aug. 16. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon jó tanárod van. Most még azt hiszed hogy milyen szar vagy, mert állandóan csak visszaadja a leveleket de hidd el később megtérül. Nekem azt mmondta, hogy annyira béna vagyok, hogy muszáj megírnom egy nap öt levelet. Egyszer, hirtelen rá fogsz érezni, hidd el. Nálam is így volt. És mostmár sokan kérnek fel fordítani is:) (most is azt csinálom csak közben netezek:D)
2010. aug. 16. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!