Origo vagy Pannon B2 angol nyelvvizsga?
Igazából teljesen mindegy, mert a nehézségi szint adott, csak mások kicsit a feladatok.
Én Pannont csináltam, nagyon korrektek voltak.
Van Pannon nyelvvizsga könyv, amit a nyelvvizsga központ oldalán meg lehet venni, B2-re és C1-re lehet készülni belőle.
A szóbeli volt egy napon, aztán utána volt az írásbeli, és az írásbeli napján kb. 2 órára rá volt a hallott szöveg.
Szóbelin nagyon korrektek voltak, nyilván amint belépsz a terembe nem szólalsz meg magyarul, de ez gondolom mindenhol alap, tehát a cuccaidat hova tedd le meg ilyenek, azt is angolul illik már kérdezni, pl.
Az írásbeli volt nekem a legnehezebb, mert nem készültem rá, mondván azzal nem lesz gond, simán meglett, de az lett a legrosszabb. :D
A hallott szöveg is teljesen jó volt, ültök sokan egy teremben, és hangszórókon megy a szöveg, teljesen jó minőségben, és közben be kell jelölni a helyes választ, illetve van olyan feladat ahol felsorolás szinten írni kell ezt azt, ha jól emlékszem, a hallott szöveg alapján, de B2 szinten nagyon lassan beszélnek és artikuláltan, egyáltalán nem nehéz.
Amúgy a nyelvvizsga központ oldalán minden le van írva, a könyvet azért ajánlom, nem egy nagy összeg, kb. 1500 ft volt azt hiszem, bár most nem tudom mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!