Language Cert B2 nyelvvizsga?
Jelentkeztem, de most láttam róla az elég negatív véleményeket. A Pesten lévő vizsgahelyen csinálnám, de most kb. úgy érzem, hogy inkább visszavonom a jelentkezést :(
A probléma az, hogy a többi nyelvvizsga elég nehéznek tűnik... Tudnátok segíteni, mit ajánlotok, mit csináljak, hol csináljam?
Köszönöm a válaszokat!
Közben átjelentkeztem inkább az ECL-re, annak a felépítése is talán jobb nekem. Mármint a feladattípusok. Ja, és ott van próbavizsga, ha már befizettem az összeget :)
Ez a próbavizsga olyan, ami megmutatja hogy milyen feladattípusok lesznek a vizsgán. És a szerencsejátékot nem is lehet párhuzamba hozni a nyelvvizsgával, mert ezt vagy tudod vagy nem :)
Amúgy tipikus magyar, kapsz egy plusz lehetőséget, konkrétan ingyen (feltéve hogy sikerül a vizsga), de ebben is csak a rosszat látod.
Van párhuzam a szerencsejátékos próbaszelvények között.
Méghozzá az, hogy a próbavizsga könnyebb, hamis önbizalmat ad és a vizsgán majd elbuksz ezáltal több pénzt fogsz kiadni. Jó stratégia!
Ha meg tudod akkor meg mindegy hol teszed le a nyelvvizsgát. A languagecert vagy ecl, mindegy, egyiken se kéne megbukni ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!