Használtok nyelvtanuláshoz könnyített olvasmányokat?
Figyelt kérdés
Ém szeretem őket, de angolon kívül a többi nyelvből nehéz beszerezni őket. Milyen források vannak?2021. jan. 1. 23:20
1/4 anonim válasza:
Használok igen.
Miskolcon van egy könyvtár csak idegen nyelvű könyvek számára, onnan szoktam kikölcsönözni őket.
2/4 anonim válasza:
Egy párat én is olvastam, de nem igazán jöttek be, nekem olyan bugyuták voltak. Mármint oké persze azért olyan hogy értsd, de én szeretek olvasni :D és azokat a könyveket nem lehetett élvezni. Inkább rászoktam a cikk olvasásra meg a könnyedebb gyerek meg ifjúsági regényekre. Pl a harry pottert tök simán el lehet olvasni angolul mert elég könnyű a szókincse.
4/4 anonim válasza:
nem, engem kiidegelnek. nyelvtanuló vagyok nem fogyatékos.
képregényt, magazin, újságot szeretek olvasni. a libri amúgy forgalmaz németet meg néha franciát is. (a többi nyelvet nem beszélem) de külföldi kiadótól is r4endelhetsz, sokan postáznak európa-szerte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!