Melyik a legjobb angol nyelvtani összefoglaló?
Angol vagy magyar nyelven mindegy.
Jelenleg csinálok egy olyan tanfolyamot, ami elvileg C1-es szintig visz fel, és mire a végére értem, szeretnék elolvasni A1-C1-es szintig egy nyelvtani összefoglalót, a lényeg hogy könnyen érthető legyen és hogy tényleg minden benne legyen, de emelett lényegretörő is legyen. Azért kell ez, mert a tanfolyamon, amit csinálok, a nyelvtant nem tanuljuk, hanem egyfajta természetes módon rögzül. Köszönöm.
Dohár Kis angol nyelvtanát ajánlhatnám, mint legegyszerűbb megoldást. A jó megoldás az a Thomson-Martinet lenne.
De azért ez a követelmény, hogy legyen k* egyszerű, különben nem érted meg, ez elriasztott kissé.
Köszönöm, de a Dohár-féle könyvet nem szeretném használni, mert egy általam megbízható angol tanár szerint az a legrosszabb.
#1: De tanulunk nyelvtant, csak ahogy említettem, másfajta módon, nem tudom elmagyarázni hogy hogy, nemrég kezdtem ezt a tanfolyamot.
Gyakorlatilag úgy, ahogy külföldön is oktatják, az ESL oktatók, ha ez neked mond valamit.
Szóval te jobban hiszel neki, mint a saját szemednek. Mert én nem azt írtam, hogy hülyeséget mondott, hanem azt, hogy majd te meglátod, ha egymás mellé teszed as kettőt.
De már kezdem érteni, miért kell neked könnyen érthető szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!