Meg lehet tanulni egy év alatt egy nyelvet tanfolyam nélkül valahogy itthon, önszorgalommal?
Alap szinten eljuthatsz valameddig.
Arany János - igaz, hogy zseni volt-, autodidakta módon megtanult angolul. A kiejtése, lehet, hagyott kívánnivalót, viszont gyönyörűen lefordította Shakespeare több színjátékát, drámáját.
A youtube-on is találsz alapfokú nyelvtanfolyamokat. Próbáld ki.
Könyvvel, hanganyaggal lehetséges, de szerintem a magabiztos nyelvtudáshoz kell a kommunikáció gyakorlása, az pedig tanulótárs vagy tanár nélkül nem fog menni.
Én pl ezért értem százszor jobban az angolt, mint ahogy írni, de legfőképpen beszélni tudok rajta..
Meglehet tanulni 1 ev alatt. En most kezdem a spanyolt. Nekem annyi elonyom van hogy ahol elek itt sok a spanyol anyanyelvu, szomszedom is beszel spanyolul, egyik kollegam is. Lenne kivel gyakorolni ha egy alap szintig eljutok.
Keress spanyol levelezo partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!