Mondanátok esetleg olyan alkalmazást vagy oldalt, ahol tudok nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Konkrétan szerbül szeretnék tanulni.
Olyan alkalmazás kéne ami hiteles és megbízható.
Lehetőleg ingyenes.
2020. dec. 28. 15:06
1/5 anonim válasza:
Duolingo a nyelv alapjaihoz, bár kicsit erőszakos alkalmazás. Én már évek óta nem használom, de még így is időnként zaklat hogy folytassam a német tanulást..
3/5 anonim válasza:
Memrise, Drops. Mindegyiket csak ajánlani tudom. Az utóbbi látványosabb, jóval interaktívabb, de itt csak 5 perces sprintek vannak 10 óránként. De, ha mindennap használod, akkor bónusz másodperceket/ perceket ad.
4/5 anonim válasza:
Engem is érdekel a kérdés, én is szerbül tanulok már egy éve.
Én mondjuk, nézek TV-t, hallgatok rádiót, Instagramon is követek pár nyelvtanulós oldalt. Nagyon hasznosak, szép lassan össze lehet szedni a szavakat.
De amúgy, ha lenne +1 életem, én csak nyelvet tanulnék, nagyon szeretem az idegennyelveket, hogy el tudok kommunikálni más emberekkel a saját nyelvükön.
5/5 anonim válasza:
Ha érdekel, tudok küldeni tankönyvet pdf-ben, van három is.
Engem is érdekel a szerbhorvát nyelv és a kérdés is. Írj privátot nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!