Hogy fejlesszem németből a beszédkészségem?
Figyelt kérdés
A nyelvtant már jól tudom és rengeteg szót is. Írott szövegeket is jól megértek.
Német nyelven beszélővel nem nagyon tudok gyakorolni sajnos.
Tudtok valami jó alkalmazást vagy más jó tipp?
Szoktam nézni filmeket vagy híreket is németül de beszélni mindig nehezemre esik, gondolkoznom kell hogy mit mondjak ami elég kellemetlen akkor.
Köszi.
2020. dec. 19. 21:58
1/2 anonim válasza:
Esetleg levelező partner, akivel aztán hívásban is tudtok beszélni.
2/2 anonim válasza:
[link] ha nincs senki, beszélgess magaddal ;)
Tudom furán hangzik, de nem rossz gyakorlásnak. Persze a legjobb leresni vkit, az italki oldalt ajánlom: itt kereshetsz nyelvcserepartnert, és írhatsz szövegeket is, amit az anyanyelviek kijavítanak neked. Én is írtam vmit,egyszer, és olyan gyorsan kijavította vki hogy csak néztem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!