Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Origo kijavítja a márciusi...

Az Origo kijavítja a márciusi vizsgát érettségi előtt még? Meddig lehet nyelvvizsgát hozzáadni az érettségiig?

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 00:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis meddig lehet hozzádni a nyelvvizsgát a jelentkezéshez?
2020. dec. 17. 00:39
 2/5 anonim válasza:
100%

Már lassan 4 éve jelentkeztem az egyetemre, de akkor a pótfelvéteikor lehetett pótolni.

Átmenetileg lezárt a rendszer, de újra megnyitották asszem augusztusban és hozzá lehetett adni. Én is márciusban origoztam (Mezőtúron) és ott jeleztem, hogy felvételihez kell és elsők közt javították (utána zaklattam őket telefonon és idő előtt átvehettem), még le tudtam adni időben. 😊

2020. dec. 18. 02:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát amikor én jelentkeztem egyetemre, ott volt aki kb májusban ment el vizsgázni de még ha jól emlékszem ők is fel tudták tölteni a bizonyítványt, egyébként ha jól rémlik július közepéig lehet cserélgetni, doksikat feltölteni stb. Szóval a március bőven időben van
2020. dec. 18. 15:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ment a zöld🥰🥰
2020. dec. 18. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Idén érettségiztem, a rendszer tényleg újranyílt és hozzá lehetett az új dokumentumokat toldani még nyár közepén is. Mert ugye mi magunk töltöttük fel az érettségit is.

Eddig két nyelvvizsgám volt és szerencsére nem ültek rajta hónapokig, mindig megkaptam az eredményt másfél hónapon belül. Szóval emiatt nem kell aggódni, nem fogsz kicsúszni az időből:)

2020. dec. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!