Hogyan készüljek emelt angol érettségire?
Figyelt kérdés
Egy kicsit kétségbe vagyok esve, most raktam le a középszintű angol érettségit 88% lett, így mennyi esélye van hogy májusig sikerülhet felkészülnöm emeltre? Igazából az a baj, hogy úgy érzem megálltam egy szinten és nemsikerül fejlődnöm... Valami tipp esetleg, hol kezdjek neki? Az eddigi érettségiket gyakoroljam azt tudom, azon kivül bármi esetleg? :( És esetleg valami tanács, hogyan fejleszthetném a beszédem? Az írás és szövegértés elég jól ment középen(de szívesen várok tanácsot azzal kapcsolatban is), de szóban egyszerűen gyengének érzem magam...Ti hogy készültetek emeltre?:) Köszönöm szépen előre is.:)2020. dec. 14. 00:35
1/4 anonim válasza:
Magántanár. Lehetöleg anyanyelvi angol tanárral.
2/4 anonim válasza:
Igen, jó ötlet előzőeket gyakorolni. Szóbelire érdemes egyszer kétszer tanárhoz menni, mert van vita, az közepfokon nincs, de nem nehéz,na aggódj. Tartsd szinten a nyelvet, használd minden nap valamilyen formában. A szóbeli tétel témákat elvileg megtalálod a neten vagy a tanárodtol.
3/4 anonim válasza:
Írásbelihez a nyelvvizsga központoknak van könyvük, nem egy nagy befektetés, azokat kell gyakorolni, szóbelit meg valakivel aki tud angolul, vagy tanár. Kérdés milyen szinten vagy. B2 amúgy elég könnyű.
4/4 anonim válasza:
Ja, bocs, azt hittem nyelvvizsga. Amúgy az emelt angol az B2 szint, tehát hasonlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!