Így van értelme megpróbálnom a nyelvvizsgát?
próbáld meg, de két dolgot tudj.
az origó a nyelvvizsgák legalja, egy selejtes magyar baromkodás, amit külföldi nyelvvizsgák csak kiröhögnek. jogosan. bármi másra mész, az csak még nehezebb lesz, mert nem leszenk ilyen 'írd le magyarul a választ" meg egyéb szerencsétlenkedések.
az érettségire adnak ugyan nyelvvizsgával egyenértékű papírt, de külföldön azt sehol se fogadják el, az csak egy ilyen magyar többletpont-papír valós tartalom nélkül. ez azért van, mert az érettségiket olyan kicseszett titkosan készítik, hogy nincs egy kontrollbizottság sem, aki átnézné, hogy a feladatok valóban megfelelnek-e a megadott szintnek. tehát jó hogy jól írtad meg őket, csak mondom, hogy az vagy-vagy alapon megfelel egy valódi nyelvvizsgának, vagy nem.
ezt nem azért írom hogy elbátortalanítsalak, csak szeretném ha komolyan vennéd a maradék felkészülési időt, hogy ne potyára fizesd ki a vizsgadíjakat.
Szívem szerint ECL-re küldenélek XD nagy az összhang.
amúgy akkor már BME, egyrészt abból főzünk ami van, másrészt mert nem olyan gáz az szerintem. néhány feladata pl tökre bejön (csak próbalapokat láttam, nem írtam élesben). Mindenesetre legalább nem magyarul van. Én azt csinálnám ebből a választékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!