Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Interneten lehet nyelveket...

Interneten lehet nyelveket tanulni?

Figyelt kérdés
angolra és spanyolra gondoltam.
2010. aug. 11. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
A spanyol engem is érdekelne... Remélem kapsz választ a kérdésedre, én sajnos nemtudok :)
2010. aug. 11. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Na ne mondd már, hogy nem tudsz :D Majd' mindenki spanyolul akar tanulni, ezért is van teli az internet spanyol nyelvkönyvekkel, hanganyagokkal, stb. Persze ha tudsz angolul, úgy a legjobb, van pl. a Teach Yourself Spanish(meg egy csomó nyelv).
2010. aug. 11. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet. Rengeteg nyelvkönyv van az interneten, nem beszélve a hanganyagokról, és az egyéb programokról, amik segítenek neked a nyelvtanulásban. Ezek közül a legtöbb ingyen letölthető. Plussz ha online rendelsz nyelvkönyvet, akkor nem muszáj a gép előtt ülnöd, bárhol tanulhatod a nyelvet.

Weboldalal sajnos nem tudok szolgálni, mivel nem tartom fejben őket, de egy kis kereséssel te is rájuk bukkanhatsz.

2010. aug. 11. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a livemocha.com jó =)
2010. aug. 11. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__569561-..

Nem kell Internet. Kerestem néhány könyvet, amiből tanulni tudsz angolul. Válogass kedved szerint! Csak annyit teszel, hogy letöltöd, kicsomagolod. Előfordulhat, hogy többet kell letöltened, és csak akkor csomagolja ki, és néhol jelszót kér. A következő oldalon is van még.

2010. aug. 12. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__943258

Itt még mást is találhatsz.

Elfelejtettem leírni, hogy kellhet majd egy szótár program. (PL.: Jómagam honlapján)

2010. aug. 12. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!