Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítene valaki nekem német...

Segítene valaki nekem német fogalmazást írni?

Figyelt kérdés

Ha van egy kis szabadidőd és szívesen segítenél, megköszönném! Holnapra kell fogalmazást írni és háát.. nem vagyok azon a szinten mint amit a tanár gondol. A terveimmel, továbbtanulással kapcsolatban kéne írni, privátban leírnám a szöveget.

Ha valaki segítene azt hálásan megköszönném!

2020. nov. 26. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Írd le ide a szöveget, hogy más is tanulhasson belőle!
2020. nov. 27. 00:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Érettségizni matematikából, magyar nyelvből, történelemből, egy szabadon választott természettudományos tantárgyból és egy idegen nyelvből kell. Emelt színtű érettségit szeretnék tenni angolból, történelemből és magyar nyelvből, ezek mellett biológiából szeretnék vizsgázni. Nagyon érdekel a biológia és nagyon szeretem az állatokat. Ennek ellenére politológiát szeretnék tanulni az egyetemen. Mindig is nagyon érdekelt a politika, gazdasági ügyek és a szociológia. Az Xy egyetemre szeretnék menni ami Xy városban helyezkedik el. Ez Belgium északi részén található, Brüsszel közelében. Itt hollandul beszélnek. Persze ez csak egy jelenlegi terv, sokat változhat a véleményem egy év alatt.
2020. nov. 27. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!