Nemetet ha muszaj lenne, mert egyebknet baromi fontos europaban, ezert is tanulom epp ezt.
Ha csak hobbibol valaki azt mondana tessek itt van fel millio nyelvsulira akkor viszont tuti hogy azsiai nyelvet tanulnek, japant vagy kinait (ami ugye tobb nyelvbol all vegulis), mert azokat inkabb tudnam szenvedellyel csinalni sem mint muszajbol.
Mindenkinek ment és menni fog a zöld pipa.
A felsorolt nyelvek közzül tudok választani, amihez van keretem, elérhető oktató, és lehetőség, hogy a benne rejlő tudást kihasználjam hosszú távon.
Az északi nyelvek közül a holland az egyetlen ami beletehető.
Köszönök minden választ - mindenkinek megy a zöld pipa.
Melyik nyelvre van szükségem?
- ANGOL. Kizárólag. A jelenlegi munkámban, ahol pályakezdő vagyok - az angolom C1 - tárgyalóképes.
Melyik nyelvet tanulnám szívesen?
- GÖRÖG. Értelme nincs, csak időt és energiát venne el. Használatára csekélyke esély van.
Melyik nyelvnek látnám hasznát?
- Egyértelműen OROSZ - a keleti piacoknak nagy jövőt jósolok. Ez a nyelv viszont a lehető legtávolabb áll tőlem.
Miért akarok még egy nyelvet?
- Versenyképesség növelése az európai multinacionális szervezeteket tekintve.
Miért tettem fel a kérdést?
- Kíváncsi vagyok mások véleményére. - Jelenleg a NÉMET, a FRANCIA és OLASZ a top 3 amiből szűkítenem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!