Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Csinált valaki Euro C1-es...

Csinált valaki Euro C1-es nyelvvizsgát?

Figyelt kérdés
Tippek kellenének a listening részhez, a making notes feladat nem megy! hiába értem a szöveget nagyjából amit mond, nem tudok jegyzetelni és figyelni egyszerre, és sose tudom leírni a megfelelő információt :S sb help
2010. aug. 9. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
a középfokú megvan már?
2010. aug. 9. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ilyet csináltam. Gyakoroltam rá, és stratégiákat állítottam fel a különböző feladatsorokhoz.

Hát igen, ez egy nagyon szopatós rész. Az oldalukon közzétesznek feladatokat, plusz van egy könyvük, ezekből tudod gyakorolni. Ezt sajnos csak így lehet megcsinálni, hogy figyelsz és közben írsz.

2010. aug. 9. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem májusban volt és sikerült! Azt úgy csináld hogy csak pár szót írsz le note-nak és a szöveget figyeled, ne írj le jegyzetnek mondatokat.
2010. aug. 9. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:

persze hogy van középfokúm -,- különben mit akarnék? bírom ezt a belekötünk-valakibe-úgy-hogy-nem-is-tudjuk-kiő-miő dolgot :@

hát ez a baj hogy csak 3 gyakorló feladatsor van.. sztem szégyen...

igen én is így szoktam, mert a jegyzetelés csak elveszi a figyelmem :S és mire elírok egy szót addigra elveszítem a vonalat :D

köszi a tippeket.

amúgy tudnál még mondani pár dolgot ezzel az egésszel kapcsolatban? esetleg tudnánk beszélni emailben vagy msnen ha neked nem nagy probléma? nagyon hálás lennék :) köszönöm

2010. aug. 10. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly voltam Euro c1-en, és sikerült szerencsére. A listeningem lett a legrosszabb 50 %. Szerintem érdemes megvenni a Eurocity C1-et. Ez nem mintafeladatsor, hanem felkészítőkönyv. Már megbántam hogy én nem vettem meg, lehet jobban sikerült volna. Egyébként ha más nyelvvizsgák felkészítőkönyveiből készült, szerintem az is hasznos. Én a Cambridge könyveket tudom ajánlani még. Amúgy mikor mész vizsgázni?
2010. aug. 11. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem is hallottam ilyen könyvről :O Köszi, hogy mondatad, majd meglátom. Amúgy Camridge-s könyvből gyakorolgatok.

Szerintem is a magnós a legnehezebb :S a making notes része :S

Amúgy a szóbeli milyen volt?

És az első writingnál milyen levelet kellett írnod?

És összefoglalva örülsz, hogy ezt választottad? Mennyit készültél rá?

Én amúgy novemberbe fogok menni, remélem addig fel tudok készülni :S

Köszi a tippeket.

2010. aug. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!