Tudnátok mondani motivációt ?
Jelenleg 2 nyelvet tanulok, angolt és franciát (ezt otthon, egyedül tanulom)
Az a problémám, hogy az angol nyelvet megutáltatták velem még általános iskolában és sajnos középiskolában sem lett jobb a helyzet.
(Nagyon rossz tanárom van)
A jelenlegi angoltudásom én magam építettem fel (kb tavaly tavasszal olyan A2 es szinten voltam, viszont találtam 1 motivációt, aminek a segítségével 3 hónap alatt felhúztam magam B2-es szintre)
Viszont azóta újra suli van és sajnos angolórák, ahol olyan rossz a tanár, hogy minden kedvem elveszi az angoltól. Nem is nagyon szeretnék vele már foglalkozni, mert minden egyes angolórával egyre jobban utálom meg ezt a nyelvet.
(Már nem is foglalkozok vele itthon sem, mivel egyszerűen nincsen hozzá kedvem)
Viszont itt van a francia. Amit magamtól kezdtem el tanulni.
Egyszerűen imádom. Magamtól jövök rá egyes szabályok, tetszik a hangzása és megy is (a kiejtésemen még természetesen van mit csiszolni, mivel csak 2 hónapja tanulom, itthon egyedül)
Az angol kínszenvedés nekem. (Tanulós része)
Mindig úgy vagyok vele, hogy minek tanuljam ha a tanár úgy is egyest add. (Pikkel rám)
Hiába megy az angol, hiába értem a dolgok nagyrészét, ha nincsen siker élményem.
Esetleg tudnátok nekem mondani valamilyen motivációt, hogy újra megjöjjön a kedvem ?
Titeket mi motivált ?
(Bocsánat ha egy kicsit összeszedetlen vagyok)
A válaszokat előre is köszönöm!
Ez nem butaság.
Köszönöm szépen a tanácsot. 😄
Akkor lehet még 1x belehúzok ebbe a nyelvtanulósdiba, minél előbb lesz meg a nyelvvizsgám, annál jobb.
Köszönöm szépen mindenki tanácsát!🤗
Kedves utólsó:
Most keresek diákmunkát.
Szerintem novemberben már dolgozni fogok, szóval ez megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!