Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi kell a nyelvvizsgadíj...

Mi kell a nyelvvizsgadíj visszaigényléséhez?

Figyelt kérdés

Úgy értem, elég ha kitöltöm a formanyomtatványt és elküldöm? Csakmert valahol olvastam olyat is, hogy a számla is kell a vizsgadíj befizetéséről, de én nem kaptam semmilyen számlát.

Ilyenkor mit kéne csinálni?

Amúgy az írásbelit februárban, a szóbelit pedig augusztusban csináltam meg (és persze mindkettő sikeresen lett) és egyiknél sem küldtek számlát arról, hogy befizettük a díjat.

2020. okt. 24. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
A banki átutalás is jó, de valahogyan igazolod kell, hogy történt befizetes, hogy mennyit fizettél, mikor, és milyen célra, nyilván.
2020. okt. 24. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

„4. § (6) A kérelmezőnek hitelt érdemlően igazolnia kell a támogatással érintett első sikeres komplex nyelvvizsga díjának megfizetését és annak összegét.”

↑ 503/2017. (XII. 29.) Korm. rendelet az első sikeres nyelvvizsga és az első emelt szintű idegen nyelvből tett érettségi vizsga díjához nyújtott támogatásról

A jogszabály hatályos teljes szövege elolvasható

itt: [link] (Net Jogtár), vagy

itt: [link] (Nemzeti Jogszabálytár).

A jogszabály minden feltételt, tudnivalót tartalmaz.

Ha nem tudsz pótlólag igazolást szerezni a díjfizetésről, akkor nem tudsz visszaigényelni. Hosszú időd van a beszerzésre, mert 1 éven belül lehet visszaigényelni.

2020. okt. 24. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért a február már elég régen volt, úgyhogy asd elő az internetbankbol az átutalás igazolásat vagy hívd fel a bankodat mielobb, hogy mi legyen.
2020. okt. 24. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. okt. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!