Német középszintű szóbeli érettségi tétel címeket hol találom meg?
Most ősszel fogok németből középszinten érettségizni.
A tavaszi helyzet és egyéb okok miatt halasztottam.
A kormányhivatalnál jelentkeztem még szeptember elején a vizsgára.
Rá is kérdeztem, hogy a német tételeket hol tudom majd esetlegesen elérni.
Azt a választ kaptam, hogy az Oktatási Hivatal honlapján teszik közzé a tételsort vagy érdeklődhetek az adott iskolában, ahol minden évben hasonló a tételsor.
Fel is kerestem ezután az iskolát, ahol érettségizni fogok, viszont a válasz az volt, hogy mivel a kormányhivatalnál adtam be a jelentkezésemet, így az iskola csak a helyszínt biztosítja számomra, a vizsga szervezéséért a kormányhivatal felel, így a tételeket a nyilvánosságra hozott anyagok közt fogom megtalálni.
Kerestem mindenhol, de sajnos sehol nem találtam meg.
Már kezdek nagyon stresszes lenni, mert nem tudom, hogy miből is kellene jobban felkészülnöm:/.
Utána néztem a többi tantárgynak középszinten és azokból az anyagok mind publikálva vannak, egyedül a németet nem találom sehol sem.
( [link]
Vagy esetleg ez olyan tantárgy, amelyből nem hozhatják nyilvánosságra az anyagokat?
Ha ez az opció áll fenn, akkor nagyrészt milyen témakörökből kezdjek el jobban felkészülni?
Ha esetleg valahol mégis elérhetőek a témakör címek, akkor esetleg eltudnátok nekem küldeni?
Köszönöm szépen a segítséget!:)
Nyilván a német ugyan ez. Kicsit tekerj lejjebb majd. Keddre is sok sikert!:)
Akkor ezek a témakörök várhatóak majd a szóbeli érettségin?:)
Köszönöm szépen!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!