Mennyit adnátok ki egy óra magán angol óráért? Mennyi a reális ár? (többi lent)
Max 1500-2000
De a kétezerért már minőségi oktatást várok.
Ennél nem nagyon éri meg többet fizetni mert angol az egy népszerű tárgy, sokan oktatják magánba, nagy a választék.
Nyilván egy biosz/fizika magán felkészítő 5 ezret is megérhet amennyiben profi a tanár.
Egy jól kidolgozott nyelvóra, amibe a tanár az eddig megszerzett szaktudását beleadja, az ennél sokkal többet ér, mai áron legalább 4-5000 Ft-ot.
Ritka nyelvek esetén ez az összeg még magasabb is lehet, a piaci igények szerint.
#3 Fizesd meg...
Inkább megyek ilyen biszem baszom ligába focistának aztán még úgyis haza viszek minimum havonta nettó 500-at.
Egy nyelvvizsga miatt én nem pocsékolok el ennyi pénzt, csakazért, hogy utána lediplomázhassak.
Köszönöm mindenki válaszát!
Azért kérdeztem, mert gondolkodom azon, hogy idén a középfokút letegyem. Tudom, erre itthon is fel lehetne készülni, de én inkább tudnék magam melletted egy oktatót. Én is ilyen 5-4-3 ezer Forint/órát láttam átlagban interneten. Viszont fogalmam sem volt mi lehetne a reális ár. Viszont ötezer Forintos tanárhoz nem hiszem, hogy fogok menni(ha menni fogok bármilyenhez is egyáltalán), hiszen nincs saját keresetem, a szüleim állnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!