Mennyi manapság egy angol tanár reális ára?
Sima középfok, online, 60 perces, lehetőleg 5 év tapasztalat, és azért ne ilyen 20 éves csajszi legyen, hanem tényleg az a tanításra alkalmas nő.
Tudtok-e valami normális oldalt ajánlani, ahol nincsenek trollok?
Én úgy láttam eddig, hogy 3-4000Ft között vannak, ez reális?
Személyes órákon is ezek mennek?
A koronavírus feltolta az árukat, levitte, vagy nem változtott azóta?
14:
Ez aztán rohadt értelmes komment..
Te magad írod, hogy internetről is lehet angolt tanulni. Ezt hogy lehet egy vízvezeték-szerelőhöz hasonlítani?
És igen, elgondolkodtató, hogy vajon ténylegesen is mennyit ér az átlag angoltanár tudása, és ez arányban van-e az árral, amit kérnek.
Elég sok angoltanárhoz jártam életem során, és most C1 szinten vagyok nagyjából. De az összes tanáromnál azt éreztem, hogy egyedül otthon gyorsabban haladnék és mindegyikkel volt vmi gond. Jó, fiatal voltam, szüleim erőltették a legtöbbet..
Viszont most 30-on túl megint elkezdtem tanárhoz járni elsősorban beszédfejlesztésre. A tudására nem lehet panaszom, mert Angliában élt, viszont rám erőltette a felsőfokú nyelvvizsgát, és beszéddel foglalkozunk a legkevesebbet.
Ráadásul az egyik felmérőben (pár hetente írat velem) volt egy durva nyelvtani hibája, amire udvariasan rákérdeztem, erre azt volt a válasza, h aki mondta, h nem jó, az rosszul tudja (jaja nyilván egy echte amerikai angoltanár a neten rosszul tudja :))
Már nézek új angoltanárt, de max. 1-2 hónapra, de az is lehet h hagyom a francba, és gyakorlom a neten.
Szóval ha nem abszolút kezdő az ember, nagyon elgondolkodnék rajta, h van-e értelme kifizetni ennyi pénzt magántanárokna. Sztem egyszerűen csak lusta emberekből élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!