Mit tartalmaz a közép és a felső szint az angolban?
Figyelt kérdés
Nem tudom ezért kérdezem. Tudom a kezdő szintben megtanuljuk a számokat, a lét ige ragozást, a birtokos névmást, van valakinek valamije, egyszerű jelen, stb. Szóval azokra vagyok kiváncsi, hogy milyen elemek vannak a közép valamint a felső szintű oktatásban.2020. szept. 14. 22:09
1/8 anonim válasza:
Ha beirod az ugynevezett gúgül keresőbe valószínűleg megtudod...
Amúgy az iTOLC honlapjan le van irva részletesen pl.
2/8 A kérdező kommentje:
Az hogy megnézem milyen feladatok vannak benne? Úgy hogy nem tudok angolul? Ez zseniális ötlet...
2020. szept. 16. 15:05
3/8 anonim válasza:
Hát, én sem fordítom le neked a nyelvtani fogalmakat. de angolul itt vannak:
4/8 A kérdező kommentje:
De én nem a feladatokat kérem hanem összefoglalva mit tartalmaz.
2020. szept. 17. 04:20
5/8 anonim válasza:
Ezeket a feladatokat xd es hasonloakat.
Minek kerded ha úgysem tudsz angolul? Ha meg tudni fogsz majd erted, nem lesz mit kerdezni es ertelme is lesz, mert lesz miert erdeklodni.
Nem leget úgysem csak kozepre v csak emeltre tanulni. El kell kezdeni ha tzdod h nem megy megcelzod a kozepet ha megy akk meg az emeltet. Kerdesedre meg igy kesobb kapsz választ.
6/8 anonim válasza:
"De én nem a feladatokat kérem hanem összefoglalva mit tartalmaz."
De én nem is feladatokat írtam, hanem: "a nyelvtani fogalmakat". Nem tudsz magyarul se?
7/8 A kérdező kommentje:
5. Nemrég kezdtem el és ez nem azt jelenti, hogy tudok angolul, mert akkor nem járnék, de ez oly nagy titok? Nehéz leírni vagy te se tudod? Kettő közül valamelyik igaz:)
2020. szept. 18. 15:10
8/8 A kérdező kommentje:
6. Bocs angolul hozta be nekem, de most láttam meg hogy át lehet váltani magyarra is. Köszi.
2020. szept. 18. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!