Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Online német tanárt milyen...

Online német tanárt milyen felületen keressek ?

Figyelt kérdés

Online szeretnék németül tanulni,elkezdtem tanárokat keresni.

Rengeteg helyen hirdetnek így nehéz eldönteni ki a hiteles.

Hol érdemes keresgélni ? Facbook csoportok,skype suli,vagy egyéb honlap ?

Illetve milyen gyakran kellene a tanár és meddig ?

Jövő április környékére szeretnék kb A2 szintű nyelvtudást.

Naponta 3-4 órát is rátudok szánni ezért mertem megtippelni a 8 hónapot célul.

Örülnék ha leírnátok nektek mennyi idő tanulás kellett ehhez a szinthez és mennyit segített ebben a tanát.

Előre is köszönöm!

2020. szept. 7. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én angol tanárt kerestem online, de nagyon nehéz volt, mert rengeteg a nem hozzáértő. Nem tudják, hogyan, milyen módszerekkel kell egy nyelvet megtanítani, hogyan lehet a szókincset bővíteni, aktívvá tenni. Először nekem nem volt kritérium, de aztán már csak tanári végzettségűeket kerestem. Majd egy évembe telt, mire olyan tanárt találtam, aki tényleg jó és megbízható.

Facebook csoportok, skypesuli is jó, nagy a kínálat.

Ha rám hallgatsz olyant keresel, aki nyelvtanári végzettséggel rendelkezik és élt az adott nyelvterületen. Nézd meg, mennyire lelkiismeretes, készül-e az órákra? Tudja-e hol tartotok a könyvben, mit adott fel házinak stb. Ezt az első 2-3 órából fel tudod mérni. Ha nem vagy elégedett, hagyd ott, ne fecséreld a pénzed. -Egy pályaelhagyó némettanár.

2020. szept. 11. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. szept. 11. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!